prancūziški patiekalai

Restoranai

Casse-Croûte: teleportacija laike ir erdvėje

Peržengęs šio mažo restorano Londone slenkstį, patenki į Prancūziją ir grįžti į praeitį bent jau kokius 70 metų. Tokį jausmą sukuria Casse-Croûte aplinka, o dar labiau užmiršti realybę padeda ir ten ragauti patiekalai. Labai mažas, vos 20 žmonių talpinantis prancūzų restoranas – dar viena Bermondsey gatvės pažiba. Čia jau esame lankęsi ispanų restorane Pizzaro ir […]

Skaityti...
Restoranai

Prancūziška vakarienė: be sraigių, bet su kiaulės snukiu

Apie prancūziškų delikatesų paieškas Grenoblyje, Prancūzijoje, Le Boeuf Au Comptoir restoraną ir atradimus jų valgiaraštyje. Mūsų atostogos Prancūzijos mieste Grenoblyje (plačiau apie šią išvyką čia>>) nebuvo skirtos išragauti prancūzų virtuvės perliukus. Taupydami laiką, pinigus, ir turėdami virtuvę apartamentuose, ruošdavome savo maistą, arba tiesiog ką nors nerimto užkąsdavome pakeliui į savo ekskursijas. Tačiau paskutinį vakarą Grenoblyje […]

Skaityti...