Šis restoranas – išskirtinėje Klaipėdos vietoje. Čia galima žiūrėti į išplaukiančius ir grįžtančius keltus, arba stebėti plušančius uosto darbininkus. Sako, kad saulėlydžiai čia nuostabūs. Pridėjus dar ir gerus burgerius, išeina puikus derinys – dėl to ir rekomenduojam išbandyti Meat Lovers Klaipėdoje.
Tą dieną, važiuojant automobilyje, per radiją skambėjusi reklama privertė labai užsinorėti burgerių. Pagalvojus apie burgerius Klaipėdoje, į galvą iškart atėjo Meat Lovers, net googlinti nereikėjo. Tai, kad aš, negyvendama Klaipėdoje, šią vietą žinau, reiškia, kad jie arba išsireklamavę gerai, arba draugų Instagram’e ar Facebook’e kokį tag’ą mačiau. Na, kažkada šis pavadinimas užkliuvo už akių, liko atmintyje, ir kai reikėjo, išlindo į paviršių.
Be pavadinimo, daugiau nieko apie šią vietą nežinojome. Keli atsiliepimai Google sako, kad burgeriai geri. Pabandysim!
Pagal adresą rasti šią vietą mums buvo šiek tiek keblu. Google Maps rodė, kad Meat Lovers yra prie Šiaurinio rago, kairiau nuo Senosios perkėlos. Einam link ten ir priekyje matom tik Senosios perkėlos pastatą, šalia nieko nėra. Pasvarstėm, kad gal bus Google Maps sugrybavę, pažiūrėjom adresą dar kartą, na tikrai, turėtų būti čia kažkur, bet jokio pastato šalia Senosios perkėlos nėra…
Gerai, kad nesisukom atgal ieškoti kito kelio, priėję kiek arčiau, sufokusavom nelabai didelį apskritą Meat Lovers ženklą ant pačio Senosios perkėlos pastato. O, tai čia du viename! Kadangi pasidomėję nebuvom, tai nesitikėjome, kad bus ta pati vieta, žemėlapyje visai kitaip atrodo.
Įėjom tokie neužtikrinti, ar gerai pataikėm, ar tikrai per bilietų kasą reikia eiti, bet kai pasisveikino padavėja, drąsiau pasidarė. Išsirinkome vietas prie lango, turbūt pačios populiariausios šitoje vietoje. Didžiuliai langai žiūri į marias, į plaukiančius keltus, į uosto kranus; matosi Smiltynės miškai ir Jūrų muziejaus pastatas.
Baigę žiopsoti pro langą, nuleidom akis į meniu. Meniu labai lakoniškas, tik pavadinimai ir kainos, bet ingredientų nėra. Tai, pavyzdžiui, kuo skiriasi vištienos burgeris nuo Chicken King? Arba kas tas Nasty burgeris? Bet nesidrovėjom ir pasiteiravom padavėjos šių klausimų, ir mums buvo atsakyta.
Išsirinkom po vištienos burgerį (6,9 €, jei gerai pamenu) – su vištienos krūtinėle, karamelizuotais svogūnais, mėlynuoju pelėsiniu sūriu, jelapeno pipirais ir kaparėliais. Galima rinktis su keptom bulvytėm arba mėlynųjų kopūstų salotomis, tai vienas išsirinkom su vienu priedu, kitas su kitu.
Po kitus meniu siūlomus valgius nesižvalgėm, nes mūsų tikslas buvo burgeriai, bet žinau, kad ten siūlo ir dienos meniu, ir sriubų, ir kepsnių. Tik internete rasti meniu ir pasitikslinti nepavyko.
Burgeriai atkeliavo, ilgai laukti nereikėjo. Prikibti neturim prie ko, burgeriai buvo skanūs ir dideli. Įpusėjus valgymą burgeris kiek išsinarstė, tai teko užbaigti peiliu ir šakute. Na, bet burgeris niekada nebuvo labai dailiai ir tvarkingai valgomas maistas.
Kai valgom burgerius, visada palyginam su Londono MeatMission burgeriais – kol kas dar niekas jiems neprilygo, bet tai nereiškia, kad Meat Lovers burgeriai prasti. Kaparėliai ir karamelizuoti svogūnai prie vištienos puikiai derėjo, dar taip subtiliai jautėsi pelėsinis sūris, tai sakom, kad buvo labai gerai!
Apsilankymas patiko, tai žinom, kad būdami Klaipėdoje ir užsimanę burgerių, eisim į Meat Lovers. Arba belaukdami kelto kavos atsigerti. Arba saulėlydžio pažiūrėti, kol kas matėm tik nuotraukas, atrodo verta…
O gal jūs žinote, kur kitur gerų burgerių Klaipėdoje galima gauti? 🙂
[wpsgallery]